BEST SELLER
Vasco DIGIPASS 905E-ID NO BASE BLISTER

Vasco DIGIPASS 905E-ID NO BASE BLISTER

Wordt op de computer aangesloten met de bijgeleverde USB 2.0 kabel. Zo maakt u gebruik van alle…

Volg ons!
Corona update: open op afspraak
31/10/2020

Beste klanten,

Door de nieuwe corona maatregelen werken wij enkel nog op afspraak.

Bestellingen
Plaats je bestelling liefst via onze website, vragen over producten? Stel ze liefst via facebook messenger. Wanneer je kiest om de bestelling af te halen in de winkel, zal je een mail ontvangen om een afspraak te maken. Aan de procedure voor thuislevering is er natuurlijk niets aangepast.

Herstellingen:
Voor het binnenbrengen van nieuwe herstellingen is ook een afspraak verplicht. Bestaande klanten kunnen via hun account op de website een nieuwe herstelling aanmelden & een afspraak maken om deze binnen te brengen. Nieuwe klant? of login kwijt? Contacteer ons via facebook messenger en wij sturen u een link toe om een afspraak te maken.

Wanneer uw herstelling klaar is, ontvangt u van ons een SMS of email met daarin een link om een afspraak in te plannen om uw herstelling op te halen.

Belangrijk:
De winkel zelf is vanaf maandag niet toegankelijk indien u geen afspraak heeft. Indien u een afspraak heeft, gelieve u aan het voorziene tijdslot te houden. Producten uitkiezen, raad vragen, etc... in de winkel zelf is dus niet mogelijk. Heb je vragen, contacteer ons via FB messenger.

Stay Safe! Koop Lokaal!