Herstellingen

!! Reeds meer dan 17 jaar de nummer 1 in het herstellen van PC's en laptops !!

Uw computer laat u in de steek? Last van virussen, spyware of hardware die het laat afweten? Ook herstellingen aan laptops (bv: vervangen van een gebroken of gebarsten scherm) zijn geen probleem voor ons.

MegaMobile beschikt over een eigen hersteldienst, waardoor wij tegen zeer gunstige prijzen uw computerproblemen kunnen verhelpen.
Wij herstellen alle merken van PC's. Ook wanneer u de PC niet bij ons aankocht, kan u terecht bij ons voor al uw problemen.
U krijgt dezelfde behandeling als klanten die een PC bij ons aankochten.


Voordelen van onze hersteldienst:

  • Reparaties gebeuren door eigen personeel, in onze eigen werkplaats
  • Snelle service, de meeste computerproblemen zijn na 1 werkdag reeds verholpen, in sommige gevallen kan het zelfs zijn dat u dezelfde dag nog uw PC kan komen terughalen!
  • Juiste afspraken i.v.m. datarecuperatie van uw computer, indien we uw computer moeten herinstalleren
  • Een eerlijk en juist prijskaartje voor uw herstelling. 90% van onze klanten betaalt slechts €50 voor zijn herstelling. Dit komt omdat wij werken met een vast tarief, dus niet met een uur tarief zoals vele anderen.
  • Geen lange wachttijden
  • Niet bij ons gekochte toestellen worden met dezelfde zorg behandeld !
  • Duidelijke prijsafspraken, indien er hardware moet vervangen worden, nemen wij steeds contact met u op. Dit om onaangename verrassingen te vermijden.
  • Garantie op uw herstelling: Indien zou blijken dat er na de herstelling zich toch nog dezelfde problemen voordoen, controleren wij het probleem opnieuw, ditmaal volledig kostenloos.
Tarieven:
een volledige lijst van prijzen van onze diensten kan je hier  terugvinden.

Een afspraak maken voor uw herstelling is niet nodig, spring binnen tijdens onze openingsuren. Wanneer je een Laptop wil laten herstellen, vergeet zeker de oplader van het toestel niet mee te brengen.

Sinds 1/06/2017 kan u ook al uw herstellingen betalen met Ecocheques, meer informatie daarover kan u hier terugvinden