Upgrade uw laptop of desktop
Heeft uw laptop of desktop een upgrade nodig? Wij helpen u graag met de juiste keuzes te maken om jouw toestel terug up to date te maken.

Desktop upgraden

Een desktop pc van enkele jaren oud kan je een nieuwe boost geven door enkele onderdelen te upgraden. Alles hangt natuurlijk af van de huidige hardware die in uw pc zit.In de meeste gevallen is het mogelijk om extra RAM geheugen toe te voegen & de klassieke harde schijf te vervangen door een SSD schijf. Ook een betere grafische kaart behoort tot de mogelijkheden.Kom langs met uw desktop en wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw toestel terug up to date te brengen.

Laptop upgraden

Bij laptops zijn de upgrade mogelijkheden beperkter dan bij een klassieke desktop pc. In vele gevallen is er enkel een upgrade van het werkgeheugen mogelijk, dit in combinatie met het vervangen van de klassieke harde schijf door een nieuwe ssd schijf zal uw toestel een snelheidsboost geven. Het uitbreiden van het werkgeheugen is afhankelijk van het type laptop en de hoeveelheid geheugen er momenteel reeds aanwezig is. Spring gerust eens binnen met uw laptop voor een vrijblijvende offerte.

Wachttijd?

Wanneer u hebt beslist welke hardware u wil upgraden kunnen we overgaan tot de installatie ervan. Afhankelijk van de te upgraden onderdelen & de beschikbaarheid hiervan kunnen wij u een exacte wachttijd meedelen. Het plaatsen van extra geheugen kan dezelfde werkdag nog gebeuren (indien in voorraad). Wanneer een harde schijf moet vervangen worden, dient u rekening te houden met een extra wachttijd die nodig is om uw data te kopiƫren of uw machine te herinstalleren.