Is uw laptopbatterij aan vervanging toe?

Wanneer de batterij van uw laptop steeds minder & minder begint te presteren, dan is het tijd om de batterij van uw laptop te vervangen.
Bij de meeste toestellen kan dit zeer eenvoudig door de bestaande batterij los te klikken & een nieuwe batterij te plaatsen. Bij sommige toestellen kan het echter zijn dat de batterij niet zo eenvoudig bereikbaar is, hiervoor moet uw toestel worden open gemaakt.

U kan bij ons terecht voor een nieuwe laptop batterij, deze kunnen vervangen worden door één van de fabrikant van uw laptop of door een zogenaamde kloon. De prestaties van deze batterijen zijn nagenoeg hetzelfde.

Hoeveel kost een nieuwe batterij voor uw laptop?

Dit hangt natuurlijk af van het type batterij, vaak kan men voor een laptop kiezen uit verschillende sterktes van batterij, alsook de keuze tussen een originele batterij of een kloon.Om u een juiste prijs te kunnen meedelen hebben wij hiervoor de gegevens nodig van de batterij die in uw toestel zit.  Wanneer je de batterij losklikt uit uw toestel, zal je aan de zij- of achterkant allemaal gegevens zien staan. Zo ook een Partnumber (PN: xxxx) of een Modelnummer.  Indien u deze gegevens niet kan terugvinden, mag u ook de volledige modelnaam van uw laptop aan ons doorgeven, of de laptop meenemen naar onze winkel.
Met deze gegevens kunnen wij voor u onmiddellijk opzoeken wat de prijs is voor een nieuwe batterij . U kan ook steeds langskomen met uw toestel in de winkel, waar wij direct een offerte voor u kunnen maken.

Levertermijn?

Bijna alle laptopbatterijen zijn de volgende werkdag leverbaar. Een exacte levertermijn kunnen wij u ook meedelen bij de aanvraag voor een nieuwe batterij.

Vervang mijn batterij!

Wanneer u uw partnumber of model nummer bij de hand hebt, kan u gewoon ons contactformulier invullen. Vermeld ook het merk & model van uw laptop & wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte voor een nieuwe batterij.